Johan on taas aikaa vierähtänyt! Kasvattini ovat niittäneet mainetta ja tehneet tulosta pitkin maailmaa. Tällä hetkellä 6v kasvatustyön jälkeen on MM's kennelissä jo useita eri maiden muotovalio titteleitä, jo 2 x C.I.B tituleerin saavuttaneita, POHJ MVA + useita muita korkealle arvostettuja titteleitä ja saavutuksia. Myös agilityn saralla on tullut hienoja tuloksia. Pentueita on nyt 14kpl, joista nuorimmaiset nyt 5 viikkoisia. Vuonna 2012 tulemme keskittymään VAIN tulosten tekemiseen, nuorien ja vielä kehässä käymättömien koirien buukkaamiseen ja uusien pennunomistajien liehittelyyn ja opastamiseen :D.

Vahvana yhteistyökumppanina minulle on edelleen Niina Artes (kennel Cherryfellow's), jonka kanssa keskitymme yhä tiiviimmin narttulinjamme työstämiseen, jalostusmateriaalin luonteisiin, juoksemisen ympäri maailmaa näyttelyissä ja uusien mielenkiintoisten suunnitelmien / pentueiden suunnitteluun.
 


Comments

Kati Peltomaa
08/12/2013 09:06

Hei!
Olisin tiedustellut, että onko teille kenties lähikuukausina tulossa pentuja? Olen jo pitkään miettinyt kääpiöpinserin ottamista ja vahingossa törmäsin sivuihinne ja ne/te vaikutatte erittäin luotettavilta! :)
Olisi mukavaa jos vastaisit sähköpostiini.
Terveisin: Kati Peltomaa

ReplyLeave a Reply

    Picture